Propojení měst

Propojení jednotlivých měst je samozřejmě možné a rovněž vítané. Uděláte to tak, že si rozšíříte továrnu na koleje a tím získáte možnost postavit další cesty. Touto železnicí se můžete dostat k jakémukoliv městu. Pokud se vám podaří města propojit, otevírají se vám další možnosti hry.

Co se stane, když propojím města

Za prvé můžete do tohoto města odcestovat a stát se členem asociace a zároveň pro toto město pracovat a přepravovat zboží. Jde o migraci za lepším životem. V případě, že je vaše město neaktivní a bez šance na výhru, je to možnost, jak z toho ven.

Je vaše město prosperující a vy jste propojili železnici s městem, které není tolik atraktivní? Nevadí, každé město rozšiřuje počet soutěží, kterých se můžete zůčastnit, nezapomeňte však zásobovat vaše město a nezapomínejte je i po skončení soutěže jezdit v jiných městech. Myslete na rozvoj vlastního města

Doporučujeme si stavbu železnic řádně promyslet. Je to celkem nákladná věc. Již v druhé Epoše se dá vysledovat, které město má na finále. Pokud je takové město ve vašem rozumném dosahu, domluvte se s nimi a se svou asociací nebo jako jednotlivec se k nim přidejte, stačí propojit kolejemi hlavní města.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>