Investice do továren v rámci asociace

Investice do továren v rámci asociace, ale i jednotlivce jsou důležité. Jakmile hráči z vašeho města pochopí podstatu hry, že rozvoj města záleží především na spolupráci, určitě budete mít jako asociace svou primární surovinu, kterou budete dovážet. Do této továrny se pak vyplatí investovat i přes to, že jste jediná asociace, která surovinu těží. Peníze v této hře nehrají až takový prim, nejdůležitější je co nejrychleji dostat surovinu do města a tím poskočit na další level.

Investice zkracuje dobu čekání na náklad, každá vteřina je cenná, V rámci asociace je důležité zainvestovat více jak 50% než ostatní asociace. Pokud jste s ostatními domluveni a máte svou surovinu, kterou dovážíte, budete to mít velmi levné, tím to však nekončí. Čím více zainvestujete vy jako jednotlivec v asociaci, tím kratší čekací dobu získáte. Hráč s největším počtem investovaných peněz získá určitý počet prestiže po dokončení levelu továrny. Můžete tak jezdit v rámci asociace a přesto mít ještě za výši své investice výhodu a kratší čas nakládky než ostatní. Vše se dá ověřovat o kliknutí na továrnu a pak na investice.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>