Výzkum

výzkum

 

Zde si můžete vylepšovat moduly do vlaku a také si otevírat cestu k vlakům novým. Nejdůležitějšími součástky jsou ty, které zvyšují kapacitu tažné síly. Budete pak moci připojit vagón k vlaku navíc a tím více vydělávat. Rovněž nezapomínejte na zrychlení a rychlost. Také se zde objevuje lepší spolehlivost, nebudete muset tak často provádět údržbu. K výzkumu slouží výzkumné body, které se po nějaké době obnovují sami. Pořád jich je však málo, takže svou investici si dobře promyslete.

Pokud se vám otevře nový vlak, neměňte ho hned za svůj starý. Počkejte, až si ho trochu vylepšíte, především vagón navíc a rychlost. Nový vlak s třemi vagóny vám nebude vydělávat jako starší typ vlaku se čtyřmi vagóny a s vylepšenou rychlostí a zrychlením.  Vždy se koukejte, kolik utáhnete vlaků.

Jakmile něco vyzkoumáte, objeví se rámeček v zeleném. Pak musíte kliknout na svůj vlak na trati nebo v seznamu vlaků a dát vylepšení. Zde se nakupují a instalují vylepšené součástky přímo do vlaku. Výzkumem to tedy nekončí, musíte vše do vlaku nainstalovat a to stojí zase peníze.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>