Vysvětlíme si jak fungují továrny a investice

výzkumKdyž si kliknete na libovolnou továrnu, vyskočí vám tato tabulka. Rozvoj továren má svůj matematický výpočet, který vývojáři nezveřejnili, zkrátka pozvolna roste, jakmile se objeví na 100% zvýší se level rozdělí prestiž nejlepším hráčům za vývoz a navýší kapacita odvozu.

Přesnou prestiž a jak si vedete za jednotlivé suroviny můžete kontrolovat po kliknutí na město. Pak stačí jen klikat na jednotlivé druhy surovin, nebo přímo na dané farmy a továrny.

Dole si můžete všimnout čekací doby – ta se vypočítává podle několika důležitých údajů. Najeďte šipkou na časomíru.

výzkum

Doba čekání se zkracuje aktuální vytížeností, pokud do továrny jezdí moc hráčů, budete čekat déle. Zkrátit si dobu můžete i investicí. Investice se provádí v rámci asociace, je to výhodné, jelikož se investice od hráčů sčítají a vám se zkrátí doba čekání i za příhoz kolegy. Pokud bude mít vaše asociace více jak 50% investic ze všech investic, získáte další čas dolu. Nezapomínejte, že všichni hráči z jednoho města bojují za jeden cíl a to dotáhnout své město do finále. Nepřihazujte na vše, co vám přijde pod ruku, ale choďte na městské forum a domluvte se s ostatními asociacemi, co budete vyvážet za surovinu vy a co oni. Podle toho pak investujte do svých továren a ostatní nechte.

V rámci města je lepší se s ostatními asociacemi domluvit, aby se tři asociace zbytečně nepředháněly o prvenství a tím nevyhazovaly peníze z oken. Domluvte se na společném foru a rozdělte si továrny, které budete těžit. Musíte budovat město společně. Je hloupost aby každá asociace horlivě investovala a vzájemně se přehazovala, peníze použijte raději na svůj vývoj a zaměřte se s investicí jen na jednu dvě továrny podle toho, jak silnou máte asociaci vůči ostatním. Rovněž je dobré se dát s nějakou asociací do přátelského vztahu a tím získat 25% méně času čekání v továrnách, kde tato asociace vládne.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>