Správné vedení asociace

Ve městě se zpočátku nemůžete předhánět s ostatními asociacemi. Musíte fungovat jako celek, jinak se nedostanete mezi 10 nejlepších měst. Vše se odvíjí, jak dobře spolupracujete a rozvíjíte město. Město se rozvíjí tak, že mu poskytnete suroviny, které potřebuje do zelených stupnic. Najeďte šipkou na své město a uvidíte, co ještě potřebuje.

Ke zvládnutí úkolu, potřebujete kvalitní a rychlé vlaky a především krátkou čekací dobu v továrnách, zlepšujte si jí investicemi a aukcemi

Investice

Domluvte se s ostatními předsedy asociace ve vašem městě, jaké továrny si rozdělíte. Nejsilnější asociace jich může mít víc, slabší jen jednu. A do té investujte společnými silami peníze a zkracujte si dobu čekání na náklad.

Vždy se v rámci asociace zaměřte na továrnu, kterou jste si společně domluvili a tu těžte. Můžete klidně poslat jeden vlak i do jiné továrny, jak bude potřeba, investujte zde však opatrně, abyste nepřehodili asociaci, která vlastní největší podíl v továrně. Nejlepší je zde neinvestovat vůbec a nechat primární asociaci v továrně hrát prim.

Klikněte na továrnu – pak vpravo dole na investice a následně se vám u časomíry ukáže, co se stane s vaším časem po uskutečnění investice. Pokud tam uvidíte tento obrázek

výzkum

 

Neinvestujte. Asociace, která zde vládne, zde určitě má třeba 20 – 30 vlaků a vaše asociace pouze 4. Vaše investice vám sice zkrátí dobu čekání, ale jen u několik málo vlaků, které zde vaše asociace má. Vedoucí asociace ztratí cenné vteřiny u 30 vlaků a vaše město začne prosperovat pomaleji, proto je důležité se vždy domluvit a továrny si mezi asociacemi rozdělit.

Tento obrázek dokonce poukazuje, že kdybych investoval těch 36 tisíc do zkrácení doby čekání na náklad, paradoxně bych čekal ještě déle, protože máme s touto asociací domluvený přátelský vztah a ten dává bonus -25% k čekání v továrnách, kde mají přes 50% podíl investic.

Investovat do továren, kde vaše asociace nemá vedoucí postavení můžete, ale jen pokud vidíte tento obrázek, i tak to nedoporučuji, jelikož snížíte svým příhozem čekání na náklad celé asociaci, která má továrnu jako primární.

výzkum

 

Takto je to v naprostém pořádku,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>